Evo kakve tenisice Joško Gvardiol nosi izvan terena, jedna marka posebno se ističe

Foto: Luka Batelic/PIXSELL/adidas.com/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HRVATSKOG nogometaša Joška Gvardiola često se može vidjeti u adidas tenisicama, i to ne samo na terenu. Iako bi se po fotografijama koje objavljuje na Instagramu moglo zaključiti da preferira ovaj njemački brend, ponekad nosi i tenisice drugih marki. Evo koje tenisice ovaj sportaš rado odabire kada nije u kopačkama.

adidas Spezial 

Prije nekoliko dana podijelio je nekoliko fotki iz New Yorka na svom Instagram profilu. Prilikom obilaska grada bio je ležerno odjeven, a kombinacija se sastojala od bijele majice kratkih rukava, crnih kratkih hlača te bijelih adidas tenisica koje nalikuju na Spezial model, koji je sve popularniji u posljednje vrijeme.

adidas Yeezy 350 V2 Slate

U ožujku ove godine, kada je Hrvatska reprezentacija otputovala u Kairo u Egiptu, Gvardiola se moglo vidjeti u popularnom modelu adidas Yeezy 350 V2 Slate. 

adidas Campus 00s

Jednom prilikom odabrao je i popularan adidas Campus 00s model u zelenoj boji. 

adidas Stan Smith

Nešto ranije ove godine pokazao je modnu kombinaciju koja je, između ostaloga, uključivala tenisice koje podsjećaju na adidasov Stan Smith model u kompletno bijeloj boji. 

Louis Vuitton, Alexander McQueen, Nike...

No, Joško ne nosi isključivo tenisice adidas marke. Moglo ga se, između ostalih, vidjeti i u Alexandar McQueen, Louis Vuitton i Nike tenisicama

*Klikom na artikl bit ćete preusmjereni u trgovinu

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.