Fanovi PlayStationa odbijaju baciti kutiju čak i nakon što je Sony rekao da to učine

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SLUŽBENI PlayStation UK Twitter račun objavio je da je "u redu sada baciti kartonsku kutiju u kojoj je vaš PlayStation došao", ali fanovi nisu uvjereni. 

Što ako im jednog dana zaista zatreba prašnjavi karton u kojem je njihov PS4 stigao prije 10 godina?

Ljudi su ispod objave počeli objavljivati ​​fotografije svojih kutija, a tvit ima više od 600 komentara.

"Znate da je vrijednost konzole veća s originalnom kutijom (i bilo kojim papirom koji je došao uz nju)", komentirao je jedan korisnik.

"Prije mnogo godina moja kuća je bila opljačkana i moja PS2 kutija je bila jedan od rijetkih dokaza da uopće imam PlayStation, bez nje ne bih nabavio još jedan…tako da ne", našalio se jedan obožavatelj.

Jedan je korisnik uz fotografiju svojih kutija napisao "S ljubavlju... Ne! Ove su kutije bile vrlo zgodne svaki put kad sam se morao seliti."

Po objavama na Twitteru čini se da je većina zadržala svoje kutije u kojima im je stigao PlayStation. Čuvate li i vi stare kutije u kojima su vam došli proizvodi? Odgovorite nam dolje u anketi.