Ferrero testira novu Nutellu kikiriki na odabranim tržištima. Biste li ju probali?

Foto: snackglobal.it

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DRUŠTVENIM MREŽAMA se posljednjih dana proširila vijest da Ferrero ima novu Nutellu s okusom kikirikija. Vijest je djelomično točna. Naime, radi se o testnom proizvodu koji se prodaje u ograničenim količinama i samo na određenim tržištima, kod odabranih trgovaca. 

"Otkrijte ukusnu Nutellu s maslacem od kikirikija - mješavinu jednostavnih sastojaka, ali punu zadovoljstva! Uživajte u mirisu prženih lješnjaka, intenzivnom okusu kakaa i neodoljivoj kremoznosti. Novo jedinstveno iskustvo okusa!" opisuju ovaj novitet na službenoj stranici jedne trgovine koja ju prodaje. 

Kontaktirali smo trgovinu Snack Global koja šalje i k nama i koja nam je o ovom Nutellinom novitetu rekla: "Proizvod će biti ponovno dostupan za nekoliko tjedana, nažalost radi se o vrlo ograničenom broju proizvoda. Postojeće zalihe su rasprodane u 5 minuta. Možete pratiti našu Instagram stranicu gdje ćemo obavijestiti kupce kada nova zaliha stigne."

Osim u toj trgovini, ova nova Nutella uočena je i u američkom Krogeru. Jedan Instagram korisnik upitao je Ferrero o ovom novitetu na što su mu oni rekli da se radi o testnom proizvodu. "Vrlo ograničena distribucija na testnom tržištu", napisao je u objavi na Instagramu. 

Dakle, ako je želite uloviti, a ne živite u Americi, pratite na Instagramu Snack Global trgovinu i kada će opet dobiti zalihe. No pošto se radi o testnom proizvodu, sigurno su prilično ograničene. Ova trgovina je teglicu od 750 grama prodavala po cijeni od 7.99 eura, a možete je vidjeti ovdje. No, vrijedi napomenuti da poštarina za Hrvatsku iznosi 18.99 eura (143.08 kn). Što je prilično. 

A ako vam se jede nešto slatko i što možete kupiti kod nas i to na akciji, pogledajte najnoviju Index šoping-listu. Na dobrom popustu našli smo čokolade Dorina, Lindt i Milka te sladolede Ledo, Bon Gelati, Magnum, Mochi Little Moons i Ben & Jerry's.

>> Kaufland i Lidl dugo nisu imali ovako dobre popuste, pogledajte što je sve sniženo

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.