Fora su nam ovi prozirni satovi koje je G-Shock izbacio povodom 40. godišnjice

Foto: gshock.casio.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVE godine obilježava se 40. obljetnica brenda Casio G-Shock i 30. obljetnica Frogman linije te tim povodom marka ima novitete koje je počela predstavljati još krajem prošle godine. Posljednji novitet je nova žuta boja Frogman ronilačkog sata koji stiže u srpnju, a posljednja nova linija je Clear Remix.

Frogman MRG-BF1000E

Frogman MRG-BF1000E-1A9

Frogman linija ronilačkih satova ove godine slavi 30. obljetnicu. Za ovo proljeće i ljeto Casio je pripremio Frogman MRG-BF1000E sat u ograničenom izdanju - samo je 700 komada dostupno za kupnju diljem svijeta. 

Frogman MRG-BF1000E-1A9

Konceptualna boja je žuta, nijansa prikazana na prvom Frogmanu, DW-6300, i jedna od boja koja je simbolična za liniju. Krunica, gumbi i vijci su obrađeni IP zlatnom bojom. Na poleđini sata ugravirano je "G-Shock 40th" i "Frogman 30th". Uz sat dolazi i par izmjenjivih remena. 

Ovaj sat će biti dostupan u odabranim trgovinama od srpnja, a maloprodajna cijena mu je prema pisanju stranih medija 6400 eura (48.220,8 kn). Više o satu možete vidjeti ovdje.


Clear Remix

Ovaj najnoviji asortiman od ukupno sedam satova koristi prozirne materijale za isticanje unutarnjih komponenti. Kolekcija ponovno zamišlja najpopularnije dizajne marke s prozirnim kućištima, remenima, LCD-ima i dodatnim elementima. 

Među njima, DW-5040RX i DWE-5640RX imaju prozirne LCD zaslone, osvjetljavajuće donje ploče s oznakom G ispod površine, dok DW-6940RX ima tri indikatora, s prozirnim brojčanikom i središnjim kućištem.

GA-114RX i GMA-S114RX, oba digitalni analogni satovi, opremljeni su bočnim prozirnim gumbima od smole. Zaokružujući ponudu, GA-2140RX i GMA-S2140RX imaju osmerokutne okvire s prozirnim brojčanicima.

Clear Remix kolekcija već je dostupna za kupnju u Japanu, a kasnije će biti dostupna i drugdje. Europske cijene za sada nisu poznate. Više o ovoj kolekciji možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.