Odmorite u prekrasnoj kući u Gorskom kotaru koja je oduševila i The New York Times

Foto: booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GORSKI kotar se posebno ističe predivnim kućama za odmor zahvaljujući idealnoj lokaciji i snježnoj idili koja iz godine u godinu postaje sve popularnija. 

Među svim divnim kućama za odmor jedna se istaknula - Casa Nube o kojoj je pisao i The New York Times. Casa Nube nudi smještaj s pogledom na planinu, barom i balkonom, oko 44 km od Nacionalnog parka Risnjak. 

Smještaj s 5 zvjezdica, sa saunom i terasom

Luksuzna kuća za odmor dovršena je 2019. i sastoji se od tri spavaće sobe, četiri kupaonice s tušem i hidromasažnom kadom te saunom, prostranog dnevnog boravka i potpuno opremljene kuhinje, a za toplijih se dana može uživati i u terasi s roštiljem, vrtu i bazenu.

U okviru objekta dostupno je dječje igralište, a u neposrednoj blizini smještaja možete uživati ​​u skijanju i vožnji biciklom.

Interijer u skandinavskom stilu

Minimalistički uređen interijer u skandinavskom stilu stopio se s prirodom, a zbog visokih staklenih prozora s prednje strane kuće možete uživati u prekrasnom pogledu s kauča. Impresivan dio vile je svakako i veliki grijani bazen s jacuzzijem.

Bijeg od gradske vreve u ovoj kući za odmor koštat će vas 1122 € (8453.71 kn) za dva noćenja. Raspoloživost i više detalja pogledajte ovdje. New York Times članak možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više