"Gotovo nezaobilazno za fanove": Ljudi hvale ovu društvenu igru o Prijateljima

Foto: amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FRIENDS Ultimate Trivia Quiz društvena igra predstavlja idealan dodatak zabavnim večerima s prijateljima za sve koji su proveli sate smijući se dogodovštinama Monice, Chandlera, Rossa, Rachel, Joeyja i Phoebe.

Ova igra s preko 2000 pitanja i 391 dvostranom karticom pokriva svih 10 sezona legendarne serije Prijatelji te pruža priliku svim fanovima da pokažu svoje znanje i osvježe sjećanja na nezaboravne trenutke iz svih 236 epizoda.

Kako izgleda igra?

Friends Ultimate Trivia Quiz dolazi u šarenoj kutiji koja ujedno služi kao spremište za sve dijelove igre. Iako je osmišljena za igranje u društvu, ljubitelji serije mogu se okušati i sami, testirajući svoje znanje ili se pripremajući za natjecanje s prijateljima. U svakom slučaju, igra obećava sate dobre zabave. 

Izazovna pitanja poput: "Imenujte sve tri Rossove žene" ili "Gdje su se Monica i Chandler prvi put spetljali?" vraćaju najsmješnije i najemotivnije trenutke serije.

Savršen izazov za fanove serije

Prijatelji su jedna od najpopularnijih humorističnih serija svih vremena, a ova igra nudi idealnu priliku za testiranje znanja i natjecanje s prijateljima. Iako se čini da su svi detalji poznati, pravo pitanje je tko se može prisjetiti baš svega.

Friends Ultimate Trivia Quiz osmišljen je za istinske poznavatelje serije, pružajući izazov prisjećanja i najsitnijih detalja iz ove kultne, višestruko nagrađivane serije.

Recenzije su pozitivne

Recenzije u online trgovinama poput Amazona su mahom pozitivne. "Gotovo nezaobilazno za fanove", napisao je jedan korisnik, dok je drugi naglasio da je ovo "odlična igra za prave obožavatelje".

"Obožavam ovu igru, zaista je vrijedna i izvrsne kvalitete. Puno pitanja, a mogu igrati dvije do šest osoba. Moj rođak i ja smo se satima zabavljali uz nju!" stoji u jednoj recenziji.

"Toliko pitanja na koja se pravi obožavatelji Prijatelja zaista moraju zamisliti. Apsolutni hit na svakoj zabavi s fanovima Prijatelja. Odlično napravljeno!" piše drugi korisnik.

Važno je napomenuti da Friends Ultimate Trivia Quiz može biti i izvrstan poklon za svaku priliku. Na njemačkom Amazonu dostupna je po cijeni od 31.80 eura, a možete je pronaći ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.