Gotovo su se rasprodale: Moschino ima flamingo salonke u novoj kolekciji

Foto: moschino.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SKLOPU Moschinove kolekcije za proljeće i ljeto 2023. jedne ružičaste salonke su se posebno istaknule zbog flamingo dodatka na prednjem dijelu. Jeremy Scott, Moschinov kreativni direktor, fokusirao se u najnovijoj kolekciji na ljetne dodatke za zabavu uz bazen i izgradio cijelu kolekciju oko njih. 

Par jarko ružičastih salonki ukrašen flamingo pticama na prednjem dijelu ukrao je pozornost u cijeloj kolekciji ispunjenoj ovakvim živopisnim komadima. Što je donedavno bio ultimativni luftić za plažu postala je očigledno štikla za zabavu uz bazen.

Cijena ovih salonki je 695 eura (5236.47 kn), a možete ih vidjeti ovdje. No moramo napomenuti da su, ako ih želite, ostala samo dva broja na stanju - 38 i 40.

Nekima se sviđaju, nekima ne

Ova kolekcija je zapravo objavljena još koncem prošle godine, ali je ponovno došla u centar pažnje kada je Moschino nedavno na službenom profilu objavio video ovih ružičastih salonki. Sudeći po komentarima, mnogima su se svidjele.

"Jesam li luda ako mi se sviđaju?", "Trebaju mi", "Odlične su", "Želim ih", neki su od pozitivnih komentara. "Što se to događa sa svijetom?", "Zar ćemo hvaliti ovakve komade samo zato što su od Moschina?", "Savršene su za cirkus", glase oni negativni.