H&M i Pantone su se udružili na novoj kolekciji za dom. Ljudi pišu: Hipnotizirana sam

Foto: hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

H&M HOME ponovo se udružio s Pantoneom i predstavio novu kolekciju koja istražuje utjecaj boja na okruženje, interijere i raspoloženje. Kolekcija za proljeće i ljeto 2024. godine donosi žive boje i inovativan pristup uređenju interijera, fokusirajući se na blagovaonski stol i kako se hrana, ukusi i boje međusobno nadopunjuju.

Dvije glavne teme boja

Kolekcija nudi dvije glavne teme boja. "Sweet & Juicy tema uključuje začinjenu crvenu i snažnu narančastu, dok Zesty & Fresh donosi revitalizirajuću zelenu nijansu limete i svijetlo žutu", kaže H&M. Ove boje, prema marki, ne samo da poboljšavaju raspoloženje već i potiču osjećaje radosti, ravnoteže i mira, čineći ih savršenim izborom za osvježenje prostora.

Evelina Kravaev-Söderberg, šefica dizajna i kreativnosti u H&M Homeu, ističe kako kolekcija koristi Pantone nijanse za stvaranje harmonije u domu. Kolekcija uključuje širok asortiman proizvoda od tanjura i zdjelica do mirisnih svijeća i dekorativnih predmeta, sve dizajnirane da unesu svježinu i živost u svaki interijer.

Mnogima se kolekcija sviđa

Osim estetike, kolekcija se fokusira i na funkcionalnost, nudeći predmete poput podmetača, tanjura, zdjelica i vaza u raznim veličinama i bojama. Kolekcija je dizajnirana tako da omogućuje miješanje i usklađivanje boja, omogućujući vlasnicima domova da je prilagode svom prostoru i vlastitim preferencijama.

"Jedva čekam", "Hipnotizirana sam", "Volim boje", "Nešto ljetno i voćno, već sam opsjednuta", "Uzbuđena sam", "Ovi videi su terapeutski", "Volim", "Ovo je fantastično", "Ovo je tako lijepo", "Sviđaju mi se videi, ali komadi nisu po mom ukusu", "Opsjednuta sam", "Oh, ta žuta", "Sve mi se sviđa", samo su neki od komentara na Instagramu. 

Kolekcija će biti dostupna online i u H&M trgovinama od 25. travnja. Što se tiče cijena, tanjuri su od 7.99 eura do 9.99 eura, ovisno o veličini. Cijena zdjelica također ovisi o veličini, a kreće se od 24.99 eura do 39.99 eura. Mirisne svijeće su po 19.99 eura, a vaze 29.99 eura. Kolekcija za sada još nije prikazana na hrvatskoj H&M stranici, ali kompletnu možete vidjeti na njemačkoj

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.