"Super je što nije ljepljiv": Hrvatice oduševljene ovim proizvodom za sunčanje

Foto: carroten.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETNA sezona je u punom jeku, a Hrvatice su pronašle svoj novi favorit za sunčanje koji obećava besprijekoran preplanuli ten.

Carroten Oil Spray Summer Dream SPF6 je sprej koji sadrži mješavinu ulja mrkve i kokosa. Ova kombinacija ne samo da ubrzava proces tamnjenja kože već je i intenzivno njeguje.

@carrotenau Name a better feeling than this 🥰 Pool days done right with our Summer Dreams Intensive Tanning Oil ✨🧡 Get yours NOW! #carrotenau #tanning #summer #vacay ♬ Think Different - Nujabes

Oil Spray Summer Dream SPF6 ima mnogo prednosti. Formula s uljem mrkve potiče prirodnu proizvodnju melanina, što ubrzava tamnjenje kože. Ulje kokosa pruža intenzivnu hidraciju, dok antioksidansi štite kožu od slobodnih radikala. Dodatno, vitamini A i E hrane kožu, a pakiranje u obliku spreja omogućava jednostavno i ravnomjerno nanošenje proizvoda.

Pruža odličan učinak tamnjenja čak i pri kraćem izlaganju suncu

Hrvatice su u jednoj Facebook grupi izrazile veliko zadovoljstvo ovim proizvodom. Jedna zadovoljna korisnica rekla je: "Odlično je, koristim ga preko SPF-a i ponekad navečer, nakon tuširanja na vlažnu kožu. Super je što nije ljepljivo kao marmelade tako da se ne lijepim i ne znojim."

Proizvod je odbio pozitivne recenzije i na Amazonu. Kupci hvale njegovu učinkovitost, ističući da pruža "odličan učinak tamnjenja" čak i pri kraćem izlaganju suncu. 

Oil Spray Summer Dream SPF6 dostupan je u Bipi po cijeni od 8.99 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.