Hrvatski brend nakita Cloud&Co od sada se može kupiti i online. Pogledajte ponudu

Foto: Franjo Matković i Senja Vild/ cloudandcojewelry.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGIMA omiljeni domaći brend modnog nakita, Cloud&Co, povodom desete godišnjice postojanja lansirao je novi web i internetsku trgovinu, ali i novu modnu kampanju Forever clouds s glumicom Jelenom Perčin u glavnoj ulozi. 

"Kampanja, kao i sve Cloud&Co priče, slavi ženu i njezinu ljepotu koja izvire iznutra, iz samopouzdanja i ženske snage. Igre sjena i svjetla naglasak stavljaju na atmosferu i nakit koji je i poanta cijele priče. 

Naime, nit vodilja Cloud&Co nakita oduvijek je bila never take off jewelry, čime se jasno daje do znanja da je Cloud&Co nakit i jednostavan i poseban, i pristupačan i ekskluzivan, drugim riječima - zaista inkluzivan i za svakoga", navode u objavi.

Prepoznatljiv po motivu oblaka

Ovaj hrvatski brend se tijekom dugogodišnjeg postojanja na tržištu postavio kao jedan od vodećih u kategoriji ručno rađenog nakita koji je ujedno i cjenovno pristupačan.

Brend je prepoznatljiv po ponudi elegantnih ogrlica koje imaju privjesak u obliku oblaka, ali osim toga imaju i naušnice, narukvice i ogrlice s raznim motivima, poput polumjeseca i zvjezdica, uz dodatke poput bisera.

Saturn Luna Black Earring, cijena od 260 kn (34.51 €)
Dimidiata Green Hoop Earring, cijena od 170 kn (22.56 €)

Nakit koji se ne skida

Za svoj nakit vole reći da je onaj koji se ne skida. Zašto? Zato što odražava emocije, bilo da se radi o komadu koji ste dobili na dar ili ste si ga sami poklonili, vrijednost nakita mjeri se u značenju koje nosi.

Simbol je lijepog trenutka ili sjećanja, prijateljstva ili veze, podsjetnik na dragu osobu.

Cjelokupnu ponudu ovog brenda od sada možete vidjeti i kupiti online u službenoj internetskoj trgovini

Plenilunium Green Long Earring, cijena od 140 kn (18.58 €)
Cassiopea Pearl Necklace, cijena od 640 kn (84.94 €)
Andromeda Rose Bracelet, cijena od 290 kn (38.49 €)
Aphrodite Necklet, cijena od 670 kn (88.92 €)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.