Pokušala se našminkati u Sephori i doživjela neugodno iskustvo

Screenshot/Foto: TikTok/Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZAPOSLENICI Sephore već dugo na društvenim mrežama dijele svoja iskustva na poslu i otkrivaju što se krije iza njihovog ponašanja prema kupcima. Tiktokerica Jasmine (@necklaceshopping) požalila se na neugodno iskustvo u Sephori zbog čega više nema želju odlaziti u njihove trgovine, a nije joj jasno u čemu je zapravo bio problem.

"Zaposlenica me gurnula"

"Svaki put kad uđem tamo ponašaju se kao da radim nešto pogrešno", rekla je u videu. "Prvo mi prilaze i nude mi košaricu. Znam da to rade jer misle da kradem, ali tek sam ušetala. A jednom mi se šminka izbrisala, pa smo prijateljica i ja otišle u Sephoru da je popravim. Imam svoj puder i koristila sam ga da popravim svoju šminku pred zrcalom u Sephori."

Na to joj je prišla zaposlenica i rekla joj da to ne smije raditi. Jasmine je objasnila da je puder njezin, da nije u pitanju tester, no zaposlenica joj je odgovorila da smeta drugim kupcima, iako su drugi kupci bez problema prolazili iza nje. "Kako ne smijem sređivati šminku u trgovini šminke?" zapitala se Jasmine. "Da ne spominjem hrpu dvanaestogodišnjaka koji viču i guraju te."

@necklaceshopping

also now i just get my bsf to get me stuff cuz she works there🤞🏽

♬ original sound - jasmine

"Sad idem samo u Ultu, tiho je, čisto i svi su puno ljubazniji", "Radim u Sephori i 100% smiješ popraviti šminku tamo, nemam pojma na čemu je ta cura bila", "Zaposlenica me gurnula da nešto pokaže drugom kupcu, nije me ni primijetila, a kupac mi se ispričao", "Ušetala sam s romantičnom goth šminkom i žena mi je direktno rekla: 'Mislim da nećeš ništa naći ovdje'", "Na nas su se istresli kad smo otvorili ladicu" podijelili su drugi svoja iskustva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.