Humanrace predstavio četiri nove boje za svoju seriju tenisica u suradnji s adidasom

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HUMANRACE Pharrella Williamsa proširuje suradnju s adidasom, predstavljajući nove nijanse tenisica NMD S1 MAHBS. Uz pastelne tonove mente, kakaa, ružičaste morske soli i zobenih pahuljica, ove nove boje slijede prepoznatljivu siluetu, kombinirajući masivne vanjske potplate s čistim platnenim gornjištem, dovršenim klasičnim Boost međupotplatom.

Kontrast između gornjeg dijela i potplata

Oblikovane su s hvataljkama koje podsjećaju na adidasov trolisni logotip, a ispod stopala pružaju udobnu plišanu amortizaciju zajedno s kontrolom proklizavanja. NMDS1 MAHBS koristi tehnike kao što su sitotisak i boja u spreju, koja stvara hrabar vizualni kontrast između gornjeg dijela i potplata.

Tenisica će se također nuditi u ograničenom izdanju Friends & Family Humanrace Green, koje tek treba predstavit. Dostupne su za kupnju diljem svijeta preko adidasa, kao i kod ovlaštenih prodavača. Cijena im je 230 dolara (209 eura).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.