I IKEA i Balenciaga gotovo rasprodale svoje ručnik-suknje. Novi hit komad jeseni?

Foto: balenciaga.com/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRIJE nekoliko dana pisali smo kako je Balenciaga lansirala ručnik-suknju po cijeni od 695 eura, a komad je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama. IKEA je prepoznala situaciju i predstavila svoju "ručnik-suknju" po značajno manjoj cijeni. U IKEA-inoj verziji radi se o Vinarn ručniku za kupanje (70 x 140 cm), koji košta 10.60 eura.

>> IKEA-in odgovor na Balenciaginu ručnik-suknju od 700 eura je apsolutni hit

Mnogi su se oduševili IKEA-inim odgovorom i pohvalili marketinški tim tvrtke. "Znači vi ste bogovi marketinga", moglo se, između ostaloga, pročitati ispod IKEA-ine objave na društvenim mrežama. No osim što je IKEA mnoge osvojila svojim odgovorom na Balenciagin viralni komad, ručnik je i rasprodala, barem na hrvatskoj stranici. 

Slučajnost ili ne?

Slučajnost ili ne, tko će ga znati. Na stanju su doduše sve druge boje, ali ta koja je najsličnija Balenciaginoj nije trenutno raspoloživa niti u robnoj kući niti na webu. Može se jedino aktivirati obavijest o povratku proizvoda. 

I Balenciaga je gotovo rasprodala svoje ručnik-suknje

Dok je onaj u veličini za kupanje planuo, onaj manjih dimenzija je još uvijek na stanju. No s njim je vjerojatno teže napraviti suknju, posebno ako ste viši. Vrijedi za istaknuti i da je Balenciagin ručnik gotovo rasprodan, S veličine više nema na stanju, a ona M može se prednaručiti. 

Postavlja se samo jedno pitanje na kraju - hoćemo li ove jeseni i zime gledati modne kombinacije s ručnik-suknjom u prvom planu po internetu i na ulicama?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.