IKEA lansirala svoju prvu pametnu LED traku u Nizozemskoj po cijeni od 30 eura

Foto: ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IKEA je u Nizozemskoj lansirala Ormanäs, svoju prvu pametnu LED rasvjetnu traku. Ova LED rasvjetna traka dugačka je četiri metara, savitljiva je, samoljepljiva i može se skratiti po potrebi. Zasad je ova pametna svjetlosna traka dostupna samo u Nizozemskoj, ali kako strani mediji pišu, IKEA obično ondje uvede novi proizvod pa ga kasnije pusti i globalno. 

Ako vam je ova traka poznata, to je zato što izgleda identično kao i Vattensten LED rasvjetna traka koja je već dostupna kod nas, samo što ona nema pametne značajke, već je za promjenu opcija potrebno koristiti gumb i dolazi u dvije dužine (1 m i 3 m). 

Dio je IKEA-ine Smart Home ponude

Ova nova LED traka Ormanäs dio je IKEA-ine Smart Home ponude te se može povezati s drugim pametnim proizvodima putem Dirigera huba ili IKEA Home pametne aplikacije za više značajki i funkcija. Ovom rasvjetom može se upravljati pomoću spomenute IKEA Home aplikacije, Strybar daljinskog upravljača, ali i aplikacija Apple Home, Google Home i Amazon Alexa. 

Cijena ove trake je 29.99 eura (225.95 kn), a više o njoj možete doznati na nizozemskoj IKEA stranici

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.