Imate previše cipela? Ovaj organizator je idealno rješenje

Foto: Shutterstock/sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JESTE li ikada stajali pred svojim ormarom, očajni zbog gomile cipela koje se čine nemoguće organizirati? Ako vam je ovaj scenarij poznat, imamo dobre vijesti za vas. Sinsay je lansirao svoju verziju viralnog organizatora za cipele koji bi mogao biti rješenje za sve vaše probleme.

Ovaj proizvod vam omogućuje da svoje cipele složite jednu na drugu, maksimalno iskorištavajući vertikalni prostor u vašem ormaru. To znači - dvostruko više mjesta za vaše omiljene štikle, tenisice i sandale.

Organizator 5 pack, 4.49 eura

"Dobra ideja za uštedu prostora"

Ovaj organizator je super za ljude s puno cipela, a posebno za one koji imaju malo mjesta. Bez obzira jeste li u malom stanu ili jednostavno imate previše cipela (a tko nema?), ovaj organizator vam omogućava da zadržite sve cipele uredno posložene.

Na njihovoj web stranici proizvod je već dobio nekoliko pozitivnih recenzija. "Dobra ideja za uštedu prostora. Kvaliteta materijala adekvatna je cijeni", "Cool stvar", neki su od njih.

U pakiranju dobijete pet komada, a cijena organizatora iznosi 4.49 eura. Osim ovog organizatora, pregledali smo i ostale iz ponude te ih izdvojili u nastavku.

Stalak, 22.99 eura

Ovaj stalak od bambusa i drva savršeno se uklapa u kupaonicu, hodnik, dnevnu sobu i spavaću sobu.

Viseći organizator, 3.49 eura

Ovaj viseći organizator savršen je za pohranu ljetnih cipela kao što su japanke, sandale ili natikače.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.