Iskoristila je mapu za časopise za odlaganje dasaka za rezanje. Ljudi pišu: Pametno

Screenshot/Foto: TikTok/ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UVIJEK smo u potrazi za predmetima koji štede prostor, ali i čine dom vizualno privlačnijim. Upravo zato nas je razveselilo kada smo naišli na ovaj "trik" koji je podijelila korisnica TikToka @lovinghhome. Naime ona je u IKEA-i nabavila Fagning mapu za časopise i iskoristila je za skladištenje dasaka za rezanje u kuhinji. 

Tiktokerica je tako ovoj prilično zgodnoj mapi za časopise dala drugu namjenu koja je zapravo genijalna. Rješenje je elegantno, a i štedi prostor. No nismo jedini kojima se ovo svidjelo, video je do sada pregledan 1.3 milijuna puta i ima mnoštvo lajkova i komentara. 

@lovinghhome Looove this kitchen hack 🩶🥹 . . . #ikea #ikeahack #kitchenhacks #interior #interiordesign #home #homesweethome #kitchen #myktchn #dekoideen #decoideas #ikeaideas #blogger #interiorblogger #interiorinspo #homedesign #ikeavintage #storageideas #ikeafood #interiør #lifehacks #ikealovers #ikeahacks #hacks #bloggerhacks ♬ Originalton - Lovinghhome

Mnogi su pohvalili ovo rješenje

"U redu, ali znaš što, to izgleda dobro", "10/10", "Ovo je pametno", "Trebam li imati toliko dasaka za rezanje?! Mislim da moram ići kupiti još", "Volim ovo", "Super ideja", "Pametno", "Treba mi", "Top", neki su od komentara. 

Mapa za časopise, 9.28 eura (69.90 kn)

Prema videu čini se da stane priličan broj dasaka za rezanje u ovu mapu što se na prvu možda ne bi reklo. Mapa je izrađena od metala, a boja joj je svijetlo siva-bež. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.