Izdvojili smo najbolje organizatore za ormare i ladice

Foto: bonami.hr/aliexpress.com/pepco.hr/ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VRIJEME je da zimsku odjeću spremimo i izvadimo ljetnu. Napokon su pred nama topliji dani i možemo zaboraviti na debele jakne i džempere te pripremiti haljinice, topove i slične lagane komade.

Bez obzira imate li maleni ormar ili prostranu garderobu, najbolji organizatori ormara mogu transformirati vaš prostor i olakšati pronalaženje odjeće i dodataka.

Najbitnije je da prvo raščistite ormar i riješite se komada za koje znate da ih više neće nositi. U nastavku smo izdvojili nekoliko organizatora koji će smanjiti nered i povećati prostor za pohranu.

Prozirna pregrada za police iDesign Home Edit, cijena je 14.40 € (108.50 kn)

Ako volite držati odjeću presavijenu na policama ormara, pregrade su sjajan način da je spriječite da se prevrne ili postane jedna kaotična hrpa. 

Vješalica za hlače, cijena je 10.62 € (79.99 kn)

Dugi predmeti poput hlača i šalova mogu brzo stvoriti nered u vašem ormaru. Kako biste ih držali urednima i spriječili da se izgube u stražnjem dijelu ormara, isprobajte vješalice za hlače koje štede prostor. Vodoravni način rada pomaže vam da vidite sve na vješalici, dok okomiti način rada stvara potreban prostor na šipki vašeg ormara. 

Komplet 10 vješalica, cijena je 2.50 € (18.84 kn)

Ove vješalice imaju baršunasti premaz protiv klizanja koji sprječava da vam se odjeća zakači ili padne.

Organizator za torbe, cijena je 9.92 € (74.37 kn)

Torbice, torbe i ruksaci mogu biti glomazni i zauzimati dragocjeni prostor u ormaru. Ovaj organizator za torbe jednostavno je rješenje koje možete objesiti unutar ili izvan vrata ormara. U njega možete pohraniti i druge dodatke, kao što su kišobrani, šalovi i ručnici. 

Kutija s odjeljcima, cijena je 3.97 € (29.90 kn)

Kopanje po ladici u potrazi za manjim predmetima poput čarapa, donjeg rublja i kravata može biti naporan posao. Ove kutije s odjeljcima idealne su za pohranu donjeg rublja.

Odlaganje s 5 odjeljaka, cijena je 9.28 € (69.90 kn)

Viseće police u ormaru zgodan su način za stvaranje više okomitog prostora. Na njih možete odložiti bilo što.

Kutija za obuću, 13.26 € (99.90 kn)

Ove kutije za obuću možete držati na vrhu ili dnu ormara ili u ladicama. Odlične su za pohranu sezonske obuće.