Jared Leto zablistao u kreaciji regionalnog dizajnera u najnovijem broju Voguea

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JARED Leto, poznat po svojem jedinstvenom stilu, ponovno je iznenadio modnu zajednicu svojim najnovijim pojavljivanjem u Vogue magazinu. Na ovogodišnjem editorijalu, Leto je nosio plavo predimenzionirano odijelo koje potpisuje srpski modni brend Mihano Momosa.

Modni brend iza kojeg stoji dizajner Mihailo Anušić, poznat je po svojim izvanrednim vjenčanicama i romantičnim komadima koji su postali omiljeni među Hrvaticama.

Jared Leto je zablistao u odijelu iz La Luna kolekcije koje se ističe svojom eklektičnom plavom nijansom i velikim cvijetom na ramenu.

Mihailo Anušić ističe važnost stvaranja modela koji potiču osobni izražaj i jedinstvenost, a upravo po tome pamtimo ovog pjevača. Na ovogodišnjoj Met Gali pojavio se obučen u mačku, tako je odlučio odati počast poznatoj birmanskoj mački Karla Lagerfelda, Choupette.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.