Jastuk koji brine za lijep ten i urednu kosu dok spavamo zvuči savršeno

Foto: uk.mysilvi.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ČISTA koža i lijep ten su nešto čemu gotovo svi teže. Velik utjecaj na kožu ima okruženje u kojem boravimo, ali i jastučnica na kojoj spavamo. Onima koji pate od povremenih prištića ili imaju problem s aknama mogla bi se svidjeti svilena jastučnica koju smo našli zahvaljujući TikToku. 

Silvi svilena jastučnica Anti-Acne, 54.96 € (414.09 kn)

Video s ovom jastučnicom nam je često iskakao u feedu i mnogi je hvale na društvenim mrežama, pa smo odlučili istražiti o čemu se radi. Silvi svilene jastučnice tretirane su prirodnim srebrom i navodno uklanjaju 99.7% bakterija koje se povezuje s aknama i problemima s kožom. 

Dobre i za ten i za kosu

Na službenoj stranici brenda navode da se antibakterijsko srebro godinama koristi kao siguran način za zaustavljanje neugodnih mirisa i širenja bakterija. Ioni srebra vežu se za bakterije kako bi spriječili njihovo razmnožavanje.

Silvi svilena jastučnica Anti-Acne, 54.96 € (414.09 kn)

Proteini svile pak pomažu u održavanju vlažnosti kože i kolagena, što je vitalno za liječenje akni i davanje prirodnog sjaja koži. Osim toga, svilene jastučnice su dobre i za kosu, održavaju frizuru netaknutom i njihova glatka tekstura sprječava lomljenje kose uzrokovano trenjem. 

Silvi svilena jastučnica Anti-Acne, 54.96 € (414.09 kn)

"Primijetila sam razliku na svojoj kosi s novom jastučnicom! Stvarno pomaže u održavanju frizure", "Koristim je tek dva tjedna i već mi je koža puno čišća", "Kosa je mekša i nije tako neuredna. Koža mi se popravlja, nije toliko crvena i upaljena", samo su neki od pozitivnih komentara na koje smo naišli na društvenim mrežama. 

Silvi jastučnice dolaze u standardnoj (51 x 76 cm) i king (51 x 90 cm) veličini i tri boje - bijeloj, tamnosivoj i srebrnoj. Cijena im je 54.96 € (414.09 kn) i možete ih vidjeti ovdje