Je li Pharrell upravo nagovijestio suradnju između Louis Vuittona i Applea?

Foto/Screenshot: Shutterstock/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PHARRELL WILLIAMS, kreativni direktor muške linije Louis Vuittona, upravo je na Instagramu podijelio intrigantan sadržaj koji sugerira moguću suradnju s tehnološkim divom Appleom.

Na svom profilu @skateboard, posvećenom njegovom radu za Louis Vuitton, Pharrell je objavio video koji prikazuje nešto što podsjeća na srebrnu, okruglu kutiju s logotipima obje kompanije. Ova objava odmah je pokrenula širok spektar nagađanja među njegovim pratiteljima.

"Louis AirTag?", "Nadam se da je suradnja s Apple Watchom", "Apple x LV?", "LV AirTag bi bio nevjerojatan", "Privjesak za AirTag?", samo su neki od komentara koji su pokušali odgonetnuti o čemu se radi.

Isječak potencijalne suradnje sastoji se od niza fotografija i videa objavljenih u jednoj objavi. Uključuje i zrnastu sliku svemira sa strelicom koja pokazuje na malenu točku - Zemlju, te fotografiju poznatog astronoma Carla Sagana. Za sada nije objavljeno o čemu se točno radi.

Suradnja između ova dva brenda ne bi bila neuobičajena s obzirom na to da Louis Vuitton već nudi luksuzne futrole za Appleove uređaje poput iPhonea i iPada, kao i remene za Apple Watch.

Louis Vuitton revija zakazana je za 18. lipnja

Osim te objave, Pharrell je nastavio objavljivati zanimljive sadržaje vezane za nadolazeću kolekciju za proljeće/ljeto 2025. Jedna od objava prikazuje dizajn pozivnice za modnu reviju s natpisom "le monde est à vous" (svijet je vaš). Druga objava prikazuje traper košulje s istim sloganom, a tekst uz objavu otkriva da se radi o uniformama za osoblje.

Bez obzira na to hoće li suradnja s Appleom zaista biti realizirana, jasno je da Pharrell ima mnogo toga pripremljenog za predstojeću reviju Louis Vuittona. Revija je zakazana za 18. lipnja i održat će se u Parizu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.