"Jednostavno najbolji:" Popularno sredstvo za čišćenje još jednom u centru pažnje

Screenshot/Foto: TikTok/Amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATA The Pink Stuff pasta za čišćenje postala je apsolutni klasik, a podjednako je popularan i njihov Cream Cleaner, nešto noviji proizvod koji uklanja masnoće i tvrdokorne mrlje uz par lakih poteza. Čestice u proizvodu su na prirodnoj bazi i nema životinjskih sastojaka. The Pink Stuff ne testira svoje proizvode na životinjama.

Za sve površine u tren oka

U svojem TikTok videu, The Pink Stuff su pokazali što se sve i kako može očistiti uz pomoć Cream Cleanera, a pri tome su koristili i svoju proslavljenu Scrub Daddy spužvicu. Ovo ružičasto sredstvo za čišćenje je majstorski očistilo gumene klompe i pećnicu, a nakon korištenja su izgledali kao novi. "Jednostavno najbolji", oduševljena je jedna komentatorica.

@cleanwithpinkstuff Uses of The Pink Stuff Cream Cleaner by @Britney 👌🏼💖 This versatile liquid cream cleaner is made from natural particles to provide cleaning power 💪🏼 It cuts through grease and tough stains with minimum effort ✨ #thepinkstuff #cleaningproducts #cleaningmotivation #cleaning #homesweethome ♬ Seven Nation Army - 苏七岁

>> "Sve od nje blista": Pasta za čišćenje oduševila TikTok. Evo gdje se može kupiti

Pravo ASMR iskustvo

Tiktokerica Britney priuštila je gledateljima pravo ASMR iskustvo čišćenja sudopera s The Pink Stuff Cream Cleanerom, a rezultati su uistinu nevjerojatni. U tren oka očistila je sudoper i pipe i podarila im predivan sjaj.

@brittany_qz a little something to tingle the ears 🧼😮‍💨 #clean#cleaning#cleantok#cleaningtiktok#cleaningmotivation#asmrclean#asmrcleaning#asmrcleaningvideo#cleanwithme#cleaningvideo#thepinkstuff#thepinkstuffcleaning#thepinkstuffcreamcleaner#scrubdaddy @The Pink Stuff ♬ original sound - Britney

Ovo sredstvo za čišćenje dolazi u pakiranju od 500 ml i ima ugodan citrusni miris. Moguće ga je koristiti na više različitih površina, uključujući drvo i staklo. Bocu je nakon korištenja moguće (i poželjno) reciklirati.

The Pink Stuff Cream Cleaner, Amazon.de, 6.07 eura (45.73 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.