Kakve se sunčane naočale nose ove sezone? Ovo je top 10 trendova

Foto: Profimedia/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOVRŠITE svaku odjevnu kombinaciju ovog ljeta elegantnim parom sunčanih naočala. One nisu samo funkcionalan dodatak koji štiti vaše oči, već i dodaju moderan štih koji obogaćuje vaš izgled atraktivnom notom.

Ove godine svijet sunčanih naočala obilježavaju brojni trendovi. Retro stilovi doživljavaju veliki povratak, s naglaskom na okrugle i mačkaste okvire koji odražavaju vintage šarm i sofisticiranost. Posebno su popularne naočale sa staklima u boji, koje svakom outfitu dodaju živopisan i suvremen izgled.

U nastavku je deset vodećih trendova sunčanih naočala za ovo ljeto.

Mikro okviri 

Iako ne pružaju optimalnu UV zaštitu, ove male sunčane naočale su postale nezaobilazan modni detalj među poznatim osobama i influencerima. Savršene su za večernje događaje i kreiranje upečatljivih modnih kombinacija, piše Byrdie

Sunčane naočale, Matrix, 76.95 eura
Sunčane naočale, Gucci, My Theresa, 410 eura

Color blocking sunčane naočale

Trend color blockinga ove sezone proširio se i na sunčane naočale, s modelima koji kombiniraju stakla s prijelazima boja i okvire visokog kontrasta. Bez obzira na to preferirate li jarke ili suptilne boje, sigurno ćete pronaći par koji će savršeno dopuniti vaš stil.

Sunčane naočale, Chanel, 440 eura
Sunčane naočale, Face A Face, Farfetch, 337 eura

Ovalne sunčane naočale

Ovalni okviri su izuzetno prilagodljivi i pristaju gotovo svakom obliku lica te vašoj odjevnoj kombinaciji odmah dodaju luksuz i eleganciju.

Sunčane naočale, Bershka, Zalando, 12.99 eura
Sunčane naočale, Mango, 22.99 eura

Mačkasti okviri

Bezvremenski mačkasti stil sunčanih naočala ostaje popularan i ovog ljeta, s nešto blažim verzijama koje nude sofisticiran izgled. Sofia Richie Grainge često ih nosi za besprijekoran i elegantan izgled.

Sunčane naočale, Stradivarius, 9.99 eura
Sunčane naočale, Milaner, 181.95 eura

Y2K

Y2K stil, inspiriran modom ranih 2000-ih, i dalje dominira modnom scenom, uključujući i svijet sunčanih naočala. Ovaj stil karakteriziraju bezokvirni modeli te detalji poput ukrasnih kristalića i sl. 

Sunčane naočale, Zara, 25.95 eura
Sunčane naočale, &Other Stories, 35 eura

Shield sunčane naočale

Ovaj trend nije za svakoga, ali za one koji traže hrabriji izgled, moderne verzije ovih naočala pružaju manje ekstremni izgled uz odličnu pokrivenost lica i opušteni stil.

Sunčane naočale, Ray-Ban, Edel Optics, 133.45 eura
Sunčane naočale, Gucci, Farfetch, 479 eura

Naočale s obojenim staklima

Ove sezone sunčane naočale s obojenim staklima bit će veliki hit, dodajući veselu i živahnu notu svakom outfitu.

Sunčane naočale, Miu Miu, 430 eura
Sunčane naočale, Prada, 370 eura

Predimenzionirane sunčane naočale

Bilo da vam treba par sunčanih naočala za obavljanje svakodnevnih zadataka ili za odlazak na bazen, velike sunčane naočale su pravi izbor za sve vaše ljetne planove. Osim što su upečatljive, u trgovinama postoje beskrajne opcije kada su u pitanju boje i oblici.

Sunčane naočale, H&M, 12.99 eura
Sunčane naočale, Gucci, Zalando, 298.49 eura

Avijatičarske sunčane naočale

Ljeto je savršena prilika za nošenje omiljenog para avijatičarskih sunčanih naočala. Bilo da se odlučite za klasične metalne okvire ili eksperimentirate s plastičnim okvirima ili suvremenijim dizajnom, ne možete pogriješiti.

Sunčane naočale, Ray-Ban, Zalando, 172.41 eura
Sunčane naočale, Tom Ford, Zalando, 293.18 eura

Sunčane naočale s detaljima kornjačevine

Kao što su crne sunčane naočale osnovni komad, tako su i naočale s uzorkom kornjačevine ključna investicija. Neutralan, ali istaknut uzorak odlično se uklapa uz različite modne kombinacije, od jednostavnih do onih za odmor.

Sunčane naočale, Zara, 39.95 eura
Sunčane naočale, Celine, 435 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.