"Kao iz salona": Ova rotirajuća četka za kosu oduševila je TikTok, košta 60 eura

Screenshot/Foto: TikTok/chipoteka.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

S DRUŠTVENIH mreža dolazi novi hit u svijetu ljepote - rotirajuća četka za kosu koja je zarobila srca TikTok zajednice. Ova inovativna četka ne samo da je postala viralna zbog svoje efikasnosti već je i dostupna po cijeni od 60 eura.

Video tiktokerice @jenneration1603 u kojem otkriva da je "napokon pronašla bolji način za oblikovanje kose" oduševio je korisnike TikToka. Četka koju koristi za oblikovanje kose je BaByliss rotirajuća četka AS950E 2 u 1.

@jenneration1603 i finally found a better way to style my hair with this Babyliss AS950E😍 #bighaircheck #babylisspro #hairtutorial #blowdrytutorial #blowdryathome #hairtutorialsvideo ♬ Too many nights - 💗

Rezultat profesionalnog salonskog tretmana

BaByliss Rotirajuća četka alat je za oblikovanje kose s vrućim zrakom i okretnom keramičkom četkom. Četka se okreće, nježno ispravljajući kosu kako biste postigli željeni stil, simulirajući profesionalno sušenje kod frizera. ION funkcija sprječava neposlušne vlasi, čak i na svježe opranoj kosi, dodajući sjaj i potičući učinke proizvoda za njegu kose. 

U komentarima ispod videa mnoge djevojke su s oduševljenjem izražavale svoje divljenje prema njezinoj kosi. Nisu štedjele riječi hvale, ističući da njena kosa izgleda apsolutno prekrasno, gotovo kao rezultat profesionalnog salonskog tretmana.

Očigledno je da je frizura iz videa izazvala pozitivne reakcije, potvrđujući da je postignut efekt koji mnogi smatraju dostojnim vrhunskog salonskog izgleda.

Četka za kosu BaByliss AS950E, 650W, rotirajuća, 2 u 1, cijena je 59 € (444.54 kn)

Ova rotirajuća četka za kosu nije samo trend na TikToku već i vrijedan dodatak vašoj beauty rutini, s cijenom koja će vam osigurati profesionalne rezultate iz udobnosti vlastitog doma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.