Karte za London već od 20 eura: Ryanair nudi povoljne letove za adventska putovanja

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BLAGDANSKA sezona se brzo približava, a za mnoge to znači planiranje adventskih putovanja kako bi iskusili čarobnost Božića diljem Europe. Ako razmišljate o tome, dobra vijest je da Ryanair nudi povoljne opcije letova iz Zagreba, što znači da možete započeti planirati svoje adventsko putovanje već sada.

Ryanair uvodi nove destinacije koje obuhvaćaju Oslo, London, Cipar i Dublin, pružajući pristupačne zrakoplovne karte po cijenama već od 20 eura. Tako iz Zagreba za London možete letjeti već po cijeni od 20.17 eura (151.97 kn), a u Oslo i Pafos po cijeni od 24.34 eura (183.39 kn).

Ponuda će se postupno nadopunjavati, a sve kupljene karte do 31.10. omogućuju putovanja od 15. prosinca 2023. do 7. siječnja 2024. godine. Karte možete rezervirati ovdje.

Pročitajte više