Kim Kardashian ima novi grudnjak s umjetnim bradavicama. Ljudi pišu: "Ovo je šala"

Foto: Screenshot Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KIM Kardashian lansira novi grudnjak s lažnim bradavicama. Poznata reality zvijezda koja je postala uspješna u modnoj i kozmetičkoj industriji privukla je pažnju javnosti smiješnim videom u kojem najavljuje "inovativan" dodatak svojoj SKIMS kolekciji, što je izazvalo raznolike reakcije na društvenim mrežama.

The Ultimate Nipple Bra dolazi s ugrađenim umjetnim bradavicama koje stvaraju iluziju učinka hladnoće, čak i u toplim vremenskim uvjetima.

Međutim, iako je novi grudnjak za bradavice legitiman dodatak Kiminoj kolekciji donjeg rublja, obožavatelji su bili zbunjeni i nisu mogli sa sigurnošću reći je li stvaran proizvod.

"Mislio sam da je ovo šala...", napisala je pratiteljica na Instagramu. "Ona je poludjela", dodala je druga.

"Vidjela sam Kim Kardashian kako nosi grudnjak s bradavicama pa sam kupila grudnjak s bradavicama", izjavila je korisnica koja je oduševljena ovim proizvodom. "Ovo je genijalno", složila se druga.

Grudnjaci će biti dostupni za kupovinu 31. listopada po cijeni od 63 eura (474.67 kn), a možete ih vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.