Koji vam je najdraži zimski miris? Evo koje su se svijeće nama najviše svidjele

Foto: candlemap.eu/etsy.com/svjecarstvo-dobosic.hr/sve.hr/pepco.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HLADNO vrijeme mnogi vole provoditi u toplini vlastitog doma, po mogućnosti uz mirisnu svijeću. Zimi su one odlično rješenje za stvaranje dobrog ugođaja, opuštajuće su i olakšavaju provođenje vremena u zatvorenom. Pronašli smo odlične mirisne svijeće za zimsko doba za sve ukuse, kao i neke idealne za poklon.

Topli mirisi za ugodan dom

Započnimo s klasicima. Svijeće s mirisom vanilije ili pamuka uvijek su dobar izbor za hladnije dane. Vanilija mnogima zna biti pomalo dosadna, no zato uvijek možete odabrati neku zanimljivu kombinaciju mirisa.

Svijeća Soft Cotton, Svjećarstvo Dobošić, 6.64 eura (50.00 kn)
Svijeća s mirisom vanilije i kave, sve.hr, snižena cijena je 5.43 eura (40.91 kn)

Kao protuteža vaniliji često se predstavlja čokolada. Što kažete na svijeću s mirisom čokolade? Bi li vas opustila ili biste možda ogladnjeli?

Svijeća s mirisom čokolade, Svjećarstvo Dobošić, snižena cijena je 4.65 eura (35.00 kn)

Za prave gurmane

Mirisi kave i različitih jela uvijek su popularni u hladnije doba. Svakom domu pružaju onaj poseban domaći osjećaj koji se ne može opisati riječima, a tjera vas da ispečete kekse koje ćete jesti dok s obitelji gledate dobar film.

Svijeća s mirisom kave, Etsy, 18.81 euro (141.72 kn)
Svijeća s mirisom smokve, Etsy, 26.75 eura (221.13 kn)

Pita od jabuka klasičan je miris za hladnije vrijeme. Volimo ih mirisati čim krene jesen, a nastavljamo i cijelu zimu. Jabuka ima topao i ugodan miris, a u kombinaciji s cimetom naprosto je neodoljiva.

Svijeća s mirisom pite od jabuka, sve.hr, snižena cijena je 5.43 eura (40.91 kn)
Svijeća s mirisom pite od jabuka, Candlemap, 17 eura (128.08 kn)

Samo pikantno

Zimu ne čine samo topli mirisi već i oni pikantniji. Naranča, klinčić, brusnica... Svi ovi mirisi također odražavaju zimsko raspoloženje, podsjećaju nas na kuhano vino i desert, a odlično dopunjuju i tople mirise. Zapalite dvije ili čak tri svijeće i istražite mirisne kombinacije koje vam najviše odgovaraju.

Svijeća s mirisom naranče, Svjećarstvo Dobošić, 5.97 eura (45.00 kn)
Svijeća božićnog mirisa, Candlemap, 17 eura (128.08 kn)
Svijeća s mirisom brusnice, Candlemap, 17 eura (128.08 kn)

Savršen poklon

Svijeće danas možete kupiti i u prigodnim paketima s ukrasima. Mirisna svijeća s božićnim vijencem ili difuzorom odlična je i jednostavna opcija za poklon, a dolazi upakirana u lijepe ukrasne kutije.

Svijeća s vijencem, Pepco, 4 eura (30.14 kn)
Poklon komplet, Pepco, 7 eura (52.74 kn)

A ako želite biti duhoviti, uvijek možete naručiti personaliziranu svijeću. Na Etsyju možete odabrati ne samo natpis na svijeći već i miris koji će se osobi koju darujete svidjeti, stoga slobodno dajte mašti na volju.

Personalizirana svijeća, Etsy, snižena cijena je 9.38 eura (70.67 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.