Kompletno namješten i uređen manji stan na zapadu Zagreba prodaje se za 118.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta za oko nam je zapeo manji stan na zapadnom dijelu Zagreba koji je potpuno uređen i odmah useljiv.

Dvosoban stan površine 40 m2 smješten je na sjevernom dijelu Trešnjevke u naselju Voltino, u blizini javnog prijevoza i svih potrebnih sadržaja.

Moderan dizajn

Novouređen i tlocrtno funkcionalan stan sastoji se od predsoblja, dvije sobe, kuhinje s blagovaonicom i kupaonicom s WC-om te spremištem u podrumu od 3m2. Stan je moderno uređen, adaptacija je izvršena 2020. godine i u njemu se povremeno živjelo. Prodaje se kompletno namješten i prava je prilika za mlađu, ali i stariju dobnu skupinu.

Odlična lokacija

Mikrolokacija je odlična s obzirom na javni prijevoz i autobusnu stanicu ispred zgrade, linija 118 povezana s Mažurancem, 10 minuta pješice do Avenije, trgovina u zgradi, osnovna i srednja Elektrotehnička škola i dječji vrtić sa zapadne strane zgrade. Ako ste u potrazi za moderno uređenom i odmah useljivom nekretninom s odličnom povezanosti, ovo je prilika za vas.

Oglas možete pogledati ovdje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.