Kopiraj stil Nine Badrić: Od kiss kiss uzorka do lila haljine

Foto: Instagram, Maria Lucia Hohan, Forever Unique, Shein, Bershka, About You, Zalando

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NINA BADRIĆ u posljednje vrijeme oduševljava svojim modnim kombinacijama te smo izdvojili jednu njezinu kombinaciju u kojoj je viđena u nekoliko navrata te jednu jučerašnju koju je nosila prije koncerta. Jedan njezin outfit je brenda Mihano Momosa, a drugi podsjeća na haljinu Maria Lucia Hohan Alara. 

Mihano Momosa

Ovaj kiss kiss uzorak na hlačama i topu nam je pun pogodak te idealna ljetna kombinacija. Radi se o brendu Mihano Momosa, a Nina je u nekoliko navrata viđena u ovoj kombinaciji ili pak onoj s košuljom istog uzorka. Hlače koštaju 4808 kuna, a ovakav top više nije dostupan na stranici. No zato košulja jest i to po cijeni od 3982 kune. 

Sviđa li vam se ovaj uzorak, ali vam je originalni outfit preskup, pronašli smo alternative. Hlače s otiskom crvenih usana pronašli smo kod brenda Forever Unique, one imaju kombinaciju crvenog i ružičastog otiska te su cigaret kroja. Koštaju 267.30 kuna, a možete ih pogledati ovdje.

Košulju sličnog uzorka pronašli smo na stranici Shein, možete je pogledati ovdje te joj je cijena 90 kuna. Ako vam se pak sviđaju taj uzorak i stil, ali vam je previše da ste od glave do pete u istom printu, pronašli smo hlače sličnog kroja bijele boje koje možete kombinirati s košuljom Shein. Hlače smo pronašli u Bershki, cijena im je 179.90 kuna. 

Shein košulja, 90 kuna

Bershka hlače, 179.90 kuna

Maria Lucia Hohan Alara 

Nina se prije jučerašnjeg koncerta družila s Davorom Šukerom, a njihovu zajedničku fotografiju objavila je na Instagramu. Nama je za oko zapela lepršava haljina u nježnoj lila boji koja nas podsjeća na model haljine Maria Lucia Hohan Alara čija je cijena 12.695 kuna, možete je pogledati ovdje

Maria Lucia Hohan Allara

Pronašli smo povoljnije alternative i to haljinu Dorothy Perkins sličnog kroja s dugim rukavima, model haljine Sisters Point New Greto i dnevnu lepršavu haljinu Izia Gaya. Od navedenih haljina dvije su trenutno na sniženju, a cijene im se kreću od 329 kuna do 753.77 kuna. 

Izia Gaya, 753.77 kn (na sniženju)

Sisters Point New Greto, 379 kuna

Dorothy Perkins, 329 kuna (na sniženju)

Pročitajte više