Kuća od 120 kvadrata u Sesvetskoj Selnici prodaje se za 248.000 eura. Evo fotki

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KUĆA na mirnoj lokaciji u slijepoj ulici, a nadomak grada djeluje kao sjajno mjesto za život. U potrazi za jednom takvom pretražili smo Index Oglase, a jedna nam je kuća posebno privukla pozornost. Nalazi se u Sesvetskoj Selnici, stambene je površine 120 m2, a površina okućnice je 205 m2. Prodaje se po cijeni od 248.000 eura.

Obiteljski dom s kućnim uredom i teretanom

Ova kuća izgrađena je 2014., a sastoji se od prizemlja i kata. Prizemlje uključuje ulazni dio, kuhinju sa smočnicom, otvoreni prostor s blagovaonicom i dnevnim boravkom. Iz boravka je moguće izaći na terasu i vrt s roštiljem.

U prizemlju se nalazi kupaonica te dodatna soba koja se može koristiti kao kućni ured. U prizemlju se nalazi i garaža s kaminom, a trenutno se koristi kao prostor za tjelovježbu budući da ispred kuće postoji prostor dostatan za parkiranje dva automobila.

Kat kuće sastoji se od hodnika, kupaonice i tri spavaće sobe. Jedna od njih ima izlaz na prostranu terasu. Iz hodnika je omogućen pristup tavanu koji ima prozore koji gledaju na istočnu i zapadnu stranu.

Na terasama su postavljeni granit i mramor, a ograda je od inoxa. Na otvorima je postavljena PVC stolarija. Kuća ima odličnu toplinsku izolaciju.

Kuća se prodaje s ugradbenim namještajem, dok je za ostali namještaj otvorena mogućnost dogovora s vlasnikom kuće.

Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji okružena zelenim pojasom. U blizini je autobusne stanice koja djecu vozi do škole, a nedaleko od kuće se nalaze vrtić, park i sportsko igralište, kao i trgovine mješovitom robom. Oglas možete vidjeti ovdje.

Index Oglasi

Pročitajte više