Kuća od 78 kvadrata u Zagrebu se prodaje za 133.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovog nam je puta pozornost privukla lijepa kuća uređena u boho stilu u zagrebačkom naselju Dubrava. Kuća ima 78 kvadrata i dvorište, a prodaje se za 133.000 eura.

Kuća ima puno prirodnog svjetla, grijanje je na plin

Ova kuća se nalazi u mirnom okruženju, a ispred nje se nalazi ograđeno dvorište i put s parkirnim mjestom. Površina okućnice je 278 kvadrata. Kuća je renovirana i uređena 2021., a orijentacija je sjever-istok, zahvaljujući čemu ima puno prirodnog svjetla.

Kuća se sastoji od ulaznog pretprostora, dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, dvije spavaće sobe i kupaonice. Ima i potkrovlje kojemu se pristupa s vanjske strane. Grijanje je plinsko, a energetski razred je C. Nalazi se u blizini autobusne stanice, trgovačkih centara, dućana i ugostiteljskih objekata.

Više informacija o nekretnini možete pronaći ovdje, a fotografije pogledajte ispod.

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.