Kuća u nizu s vrtom i garažom u Zagrebu prodaje se za 300.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukla ova dvoetažna kuća u nizu s vrtom i garažom koja se nalazi u Prevoju na Šestinskom dolu. Površina kuće sa svim pripadcima iznosi 130 kvadrata i prodaje se za 300.000 € (~ 2.260.350 kn).

Kuća se prostire na dvije etaže i ima terasu, vrt i garažu

Kuća se prostire na dvije etaže: prizemlje i prvi kat. Prizemlje ima 48.42 kvadrata, a kat 46.85 kvadrata, nadalje tu je i terasa od 11.25 kvadrata, vrt od 24 kvadrata, garaža od 17.14 kvadrata i parkirno mjesto od 12.50 kvadrata. 

Tri spavaće sobe

U prizemlju se nalazi dnevni boravak s blagovaonicom i izlazom na terasu i vrt, kuhinja, hodnik i kupaonica. Na prvom katu kuće se nalaze tri spavaće sobe, hodnik i kupaonica. U sklopu stepeništa koje povezuje prizemlje i prvi kat nalazi se spremište. 

U vrtu se nalaze roštilj i sjenica, kuća ima centralno etažno plinsko grijanje, a stolarija je PVC. Kuća ima energetski certifikat B. 

Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.