Kupaći kostim koji je Sydney Sweeney nosila je fantastičan. Znamo gdje ga kupiti

Foto: Instagram/samelosangeles.com/marksandspencer.com/na-kd.com/yoox.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA Instagramu nam je iskočio takozvani photo dump Sydney Sweeney s njezinog godišnjeg odmora u Grčkoj. Našlo se tu sjajnih odjevnih kombinacija, od haljine s potpisom Oscara De La Rente do kombinezona Miu Miu, no nama je posebno zapao za oko jednodijelni kupaći kostim marke Same, koji je još uvijek dostupan za kupnju.

U opisu fotografija na Instagramu glumica je stavila citat iz poznatog mjuzikla Mamma Mia - "My, my, how can I resist you?", a objava je prikupila 3.6 milijuna lajkova i mnoštvo komentara. Mnogi su uglavnom hvalili glumičin izgled. 

Vratimo se na kupaći kostim. Iako je još uvijek dostupan za kupnju, cijena mu je prilično visoka i iznosi 184.95 eura, pa smo potražili slične, ali povoljnije alternative. Sve smo ih, s onim koji je ona nosila, izdvojili ispod.

Kupaći kostim, Same, 184.95 eura
Kupaći kostim, Yoox, 48 eura
Kupaći kostim, NA-KD, cijena na sniženju je 13.98 eura
Kupaći kostim, Marks & Spencer, 44 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.