Kupci kažu da im je "sva suha koža nestala" nakon korištenja ovog pilinga za usne

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROMJENOM godišnjih doba, primijetit ćete da nježna koža na vašim usnama može reagirati. Za njegu te kože nema boljeg načina od pilinga za usne koji se može pronaći po povoljnim cijenama.

Nježno obnovite svoje usne s Elf pilingom za usne koji ima odlične recenzije. Ovaj aplikator podsjeća na ruž za usne, ali ima mnogo više funkcija. Elf Lip Exfoliator pomaže vam u postizanju glatkih i revitaliziranih usana. Bogata njegujuća formula ovog proizvoda nježno uklanja suhu i ispucalu kožu s vaših usana. Samo trebate nježno masirati piling preko usana kružnim pokretima. Nakon toga, lagano obrišite usne pamučnom blazinicom i nanesite hranjivi balzam za usne. Vaše usne će postati nevjerojatno mekše već nakon jedne primjene.

Kupci obožavaju ovaj proizvod

Jedan zadovoljni kupac je podijelio svoje oduševljenje riječima: "Ovo stvarno djeluje! Moje usne su bile jako ispucane, ali nakon samo nekoliko primjena ovog pilinga, sva ta suha koža i perutanje su nestali! To je gotovo kao magija, napisao je u svojoj recenziji.

Drugi kupac podijelio je svoje iskustvo: "Sviđa mi se njihova sposobnost eksfolijacije, ali i izvrsna hidratacija koju pružaju". Treći kupac je entuzijastično napisao: "Obožavam ovaj proizvod! Radi odlično i ostavlja moje usne mekanima i glatkima."

Cijena proizvoda je 6.08 € (45.81 kn), a možete ga vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.