Kupci OnePlus 12R od 256 GB sada imaju pravo na puni povrat novca

Foto: oneplus.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ONEPLUS 12R nedavno je stigao u sjevernoameričke i europske trgovine. Sve do nedavno, R-serija je bila ekskluzivna za tržište Indije. No, sada se ovaj pristupačni premium proizvod proširio na veći broj potrošača. Dok su mnogi brzo reagirali na telefone zbog impresivnih specifikacija, neki su bili razočarani kad su otkrili da varijanta s 256 GB ne dolazi s UFS 4.0 pohranom. U nastojanju da pruže zadovoljstvo svojim kupcima, OnePlus sada omogućuje povrat novca onima koji se osjećaju prevarenima i spremni su vratiti svoj pametni telefon.

OnePlus je prvotno reklamirao OnePlus 12R sa 16 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu uz UFS 4.0 pohranu. Međutim, kasnije je otkriveno da uređaj zapravo dolazi s sporijom UFS 3.1 pohranom, što je potvrdio predsjednik OnePlusa i COO Kinder Liu. Sada je izvršni direktor potvrdio da svi kupci koji su kupili OnePlus 12R s 256 GB pohrane imaju pravo na potpuni povrat novca do 16. ožujka. 

"Ako ste kupili OnePlus 12R 256GB varijantu i želite razgovarati o situaciji s vrstom datotečnog sustava na vašem telefonu, obratite se korisničkoj službi putem svog uobičajenog kanala. Moći će s vama razgovarati o sljedećim koracima, uključujući i o povratu novca, do 16. ožujka 2024.

I dalje smo uvjereni da OnePlus 12R opravdava visoka očekivanja koja imate od naših uređaja i da će vam se svidjeti kada ga isprobate. Ali također se nadam da naša brza akcija pokazuje da cijenimo naš odnos s vama i našom Zajednicom te da je pomogla vratiti vaše povjerenje u nas", stoji u obavijesti koju je potpisao Kinder Liu, predsjednik OnePlusa i COO.

Pročitajte više