Kupci u dm-u ne mogu pronaći proizvode L'Oréal i Mixa. Pitali smo za pojašnjenje

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRIJE nekoliko dana na društvenim mrežama se povela rasprava o nestašici poznatih proizvoda L'Oréal i Garnier u dm-ovim trgovinama. Mnogi potrošači primijetili su prazne police na kojima se obično nalaze ovi proizvodi.

"U dm-u nema toliko redovite robe koja se inače prodaje", "I Mixu i L'Oréal će izbaciti piše se po grupama", "Primijetila sam da u mom dm-u već neko vrijeme nema Mixa proizvoda", "L'Oréal i neke marke, nema pa nema", neki su od komentara na forum.hr-u

Kako bismo dobili više informacija o ovoj temi, poslali smo upit dm-u i evo što su nam odgovorili.

"Radimo na tome da kupcima osiguramo dostupnost svih proizvoda koji su dio redovnog asortimana dm-a. Naravno, kupcima su uvijek dostupne alternative jer dm nudi više od 17.000 proizvoda među kojima naši kupci mogu pronaći sve što im je potrebno", rekla je Maja Bogdanović, menadžerica asortimana u dm-u.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.