Kupila natikače u Aldu, kaže da su se otopile od vrućine: "Birkenstock ne bi nikada"

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETO je stiglo, a s njim i visoke temperature te se mnoge zemlje diljem svijeta suočavaju s toplinskim valovima. Poznato je kako se tijekom ljetnih mjeseci beton i druge površine mogu izrazito ugrijati, što ljudi često demonstriraju pečenjem jaja na pločnicima ili haubama automobila, dok se mobiteli mogu pregrijati i automatski se isključiti uslijed visokih temperatura.

Međutim, tiktokerica @ascending_beauty podijelila je jedan neobičan slučaj. Ona tvrdi da su se njene nove natikače, kupljene u popularnom lancu trgovina obuće i modnih dodataka Aldo, otopile zbog visoke temperature. Incident je zabilježila u videu koji je privukao više od 2 milijuna pregleda, pokazujući kako su natikače ostavile crne mrlje na njezinim stopalima.

@ascending_beauty_ Imma please need a refund on these sandals. #sandals #melting #cali #hot #aldo #refundme #dirtyfeet #embarrasing @ALDO Shoes ♬ original sound - ascending_beauty

Natikače je platila oko 64 eura

Mnogi su se u komentarima zapitali jesu li se natikače zaista otopile ili je crna boja s njih prešla na stopala zbog znojenja. Ona je objavila dodatni video kako bi pojasnila situaciju, istaknuvši da joj se stopala nisu znojila do te mjere da bi to moglo uzrokovati skidanje i preslikavanje boje.

Objasnila je da je tvar koja je ostala na njezinim nogama nalikovala katranu - bila je ljepljiva i guste teksture. Naglasila je da je prethodno imala i skupe i jeftine sandale, ali da joj se ovakvo što nikada nije dogodilo. Spomenute Aldo natikače, model Mana, platila je 70 dolara (oko 64 eura).

@ascending_beauty_ Replying to @Gerardo Salazar ♬ original sound - ascending_beauty

"Šteta, baš su slatke"

Njezini su videi izazvali brojne komentare. "Očekivala bih ovako nešto od Sheina, ali ne i od Alda", "Traži povrat novca", "Ista stvar mi se dogodila s novim Tory Burch sandalama, nije bilo tako strašno, ali stopala su mi bila crna", "U Kaliforniji nije tako vruće", "Ludo, upravo sam ih htjela kupiti", "Što si očekivala od Alda?", "Šteta, baš su slatke", "Zbog ovoga sam prestala kupovati u Aldu prije nekoliko godina", "Birkenstock ne bi nikada", "Ovo je ludo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.