Kylie Jenner oduzima dah u toplesu u najnovijoj kampanji za brend Khy

Foto: Instagram/Khy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KYLIE Jenner istaknula je svoju figuru pozirajući bez majice dok je predstavljala novu kolekciju traperica, Drop 005, za svoj modni brend Khy. Nedavno je najavila suradnju s poznatom dizajnericom traperica, Natashom Zinko. Na Instagram stranici Khyja, Kylie je objavila fotografije na kojima leži na trbuhu, pozirajući ispred minimalističke pozadine na prostranom setu.

Klasični niski struk, visoki struk i ravne nogavice

U novoj kolekciji su tri osnovna stila traperica: klasični niski struk, visoki struk i ravne nogavice. Traperice dolaze u tri različite nijanse - svijetloj, srednjoj i tamnoj. Izrađene su od visokokvalitetne traper tkanine koja nudi udobnost i trajnost. Kolekcija također obuhvaća raznovrsne majice s jedinstvenim krojevima, idealne za svakodnevni stil. 

U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita, a ovdje možete vidjeti cijelu kolekciju.

Klasični niski traper, cijena je 150 eura
Klasični traper ravnih nogavica, cijena je 125 eura
Skraćena majica, cijena je 60 eura
Klasični visoki traper, cijena je 150 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.