Ledo "obukao" Snjeguljicu u navijačke boje

Foto: ledo.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA policama trgovina posljednjih dana mogu se pronaći razne grickalice i slatkiši "obučeni" u hrvatske navijačke boje. Sada im se pridružio i Ledo, koji je uoči ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva odlučio svoj legendarni sladoled Snjeguljica "obući" u navijačke boje - točnije, kutiju multipakiranja.

"Spremni za nogometno ludilo?"

"Spremni za nogometno ludilo? Pripremili ste vaše navijačke rekvizite i naučili sve pjesme? Snjeguljica se pridružuje navijanju uz prigodno dizajnirano multipakiranje od 6 štapića sladoleda omiljenog brojnim generacijama", poručuju iz Leda. 

Ovo ograničeno izdanje Snjeguljice možete pronaći u trgovinama. 

Ako se niste opskrbili svim potrebnim namirnicama za navijanje, poput slatkiša, čipseva, piva ili narezaka, pogledajte našu Index-šoping listu i ulovite pojedine artikle na super popustima:

>> Cijene u trgovinama upravo su pale i više od 60%. Ovo se isplati ugrabiti na akciji

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.