Let 3 donirao pet kostima: Danas se u Rijeci održava humanitarni buvljak

Foto: Press/ Instagram rotary_rinovival

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DANAS se u Rijeci održava humanitarni Art Pazar, u sklopu kojeg će se moći vidjeti i kupiti preko 70 unikatnih predmeta umjetnika i brendova iz čitave Hrvatske - slike, grafike, dekorativni i dizajnerski predmeti, biljke, nakit i modni dodaci. Umjetnine i rukotvorine donirali su umjetnici i brendovi iz čitave Hrvatske, odjeću javne osobe i influencerice, a moći će se kupiti i kostimi s nastupa benda Let 3.

Događaj počinje u 11 sati na Trgu Matije Vlačića Flaciusa (ispred bara FinoVino) u centru Rijeke. Radi se o humanitarnom eventu u organizaciji Rotary kluba Rijeka Novi val, a sva prikupljena sredstva donirat će se Inicijativi Čisto podzemlje za čišćenje spilja i jama u okolici Rijeke.

Na buvljaku sudjeluju novi umjetnici i brendovi, ali i oni etabliraniji 

Na Art Pazaru sudjeluju neki novi umjetnici i brendovi, kao i oni etabliraniji poput riječkih umjetnica Mirne Sišul i Georgette Yvette Ponte te umjetnika Željana Pavića. Od brendova tu su Cloud&co, Art plakata, Traversa, Ulica snova, Facol, Biljke plants, Hanging garden, LEVIN COCO i mnogi drugi.

Let 3 je Art Pazaru donirao svojih pet kostima s prijašnjih nastupa, koje je dizajnirao poznati dizajner Juraj Zigman. Art Pazar je jedinstvena prilika da se posjetitelji u Rijeci upoznaju s različitim brendovima diljem Hrvatske i pritom učine dobro djelo. 

Buvljak će trajati danas od 11 do 18 sati, više informacija možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.