Levi's i New Balance su se udružili, a ove tenisice su rezultat

Foto: Press/New Balance

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEVI'S tijekom cijele ove godine slavi 150 godina postojanja traperica 501 te sukladno tome izbacuje posebne obljetničke kolekcije. Za posljednju su se udružili s markom New Balance i predstavili kolekciju Levi's x New Balance 580. Ovo nije prva suradnja ovog dvojca, već su ranije imali zajedničke kolekcije, ali sadašnja donosi upečatljivije boje.

Kolekcija ima dvije verzije 580 modela i to da prvi par ima glavnu konstrukciju od svjetlosive nabuk kože, dok je druga verzija krem antilop. Obje imaju traper detalje, a naglašene su neonsko ružičastim, ljubičastim i plavim nijansama. Uz NB oznaku imaju i Levi's etiketu i dolaze pakirane u posebne kutije. 

Modeli još nisu u prodaji, a očekuje se da će biti službeno lansirane u studenome, prema pisanju Sneaker Bar Detroita i drugih izvora o tenisicama. Obje boje ove linije prodavat će se u odabranim trgovinama New Balance i Levi'sa, kao i na online stranicama marki i kod drugih maloprodajnih trgovaca. Prodajna cijena još nije poznata.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.