Lily Collins oduševljava svojim pariškim stilom: "Opsjednuta sam"

Foto: Profimedia/mkdtstudio.com/celine.com/cartier.com/alessandrarich.com/valentino.com/ferragamo.com/maison-alaia.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POČELA je nova sezona popularne Netflixove serije Emily in Paris s glumicom Lily Collins u glavnoj ulozi. Osim uživanja u novim epizodama koje su mnoge prikovale uz ekrane, veseli nas i pratiti odlične modne kombinacije koje nosi Emily na ekranu, kao i one koje Lily bira u stvarnom životu.

Glumica je u srijedu, 14. kolovoza, na premijeri serije u Los Angelesu zablistala u crnoj haljini sirena kroja s potpisom YSL-a.

No, i prije same premijere pojavila se u nekoliko izvanrednih modnih kombinacija za koje vjerujemo da bi ih odobrile i šik Parižanke, a njezini su ih fanovi s oduševljenjem dočekali. "Odličan outfit", "Božica", "Prekrasna", "Opsjednuta sam", samo su neki od komplimenata koje prima na Instagramu kada objavi fotografije svojih kombinacija.

Sako Alessandre Rich

Samo dan prije premijere u Los Angelesu na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju jednog odličnog outfita. Collins je dala doprinos trendu bez hlača, odjenuvši sako Alessandre Rich bez donjeg dijela. Sako je bio u kariranom uzorku, s pernatim detaljima duž ruba, a upotpunila ga je crnim remenom. 

Sako, Alessandra Rich, 2350 eura

Valentino mini suknja s 3D cvjetovima

Lily se početkom kolovoza udružila s NBC-jem kako bi stvorila uzbuđenje oko Olimpijskih igara u Parizu, ali i oko nadolazeće četvrte sezone serije Emily u Parizu.

Snimila je spot s američkom atletičarkom Annom Hall noseći crvenu Valentino couture mini suknju prekrivenu 3D cvjetovima, plavu košulju i crnu kravatu. Kombinaciju je upotpunila crnim čarapama, crvenim Ferragamo cipelama s platformom i crnom beretkom, navodi Who What Wear.

Suknja, Valentino, 3150 eura (rasprodana je)​​​​​
Kravata, Valentino, 320 eura
Košulja, Valentino, 1200 eura
Cipele, Ferragamo, 880 eura

Siva duga haljina MKDT Studio i mrežaste balerinke Alaïa

Netflix i Vogue Scandinavia organizirali su 7. kolovoza u Kopenhagenu ekskluzivnu večeru tijekom Tjedna mode, čime je Lily Collins započela promotivnu turneju za četvrtu sezonu serije Emily u Parizu.

Za tu je prigodu odabrala danski brend Mark Kenly Domino Tan i nosila sivu haljinu bez rukava iz predjesenske kolekcije 2024. godine. Uz nju, odabrala je viralne mrežaste balerinke Alaïa i Cartierov nakit, uključujući naušnice Trinity, dijamantni prsten Panthère de Cartier i zlatni prsten iz kolekcije Love.

Haljina, MKDT Studio, 684 eura
Balerinke, Alaïa, 690 eura
Trinity naušnice (7500 eura), Panthère de Cartier prsten (27.400 eura), Love prsten (1410 eura), Cartier

Celine kombinacija

Ova kombinacija od Celine savršeno se uklopila u Lilyinu promotivnu turneju za Emily u Parizu, posebno s obzirom na to da je glumica nedavno u intervjuu za InStyle nagovijestila da će četvrta sezona donijeti više jesenskih, zimskih i blagdanskih outfita za njezin lik, za razliku od prijašnjih sezona koje su se odvijale tijekom toplijih mjeseci.

Nosila je crnu mini haljinu dugih rukava marke Celine, koja trenutno nije dostupna na službenoj stranici brenda, te Panthère de Cartier naušnice.

@netflix Catch up with the cast of #EmilyInParis! ♬ original sound - Netflix
Panthère de Cartier naušnice, 36.400 eura

Još jedna šik Celine kombinacija

Prije službenog početka promotivne turneje za četvrtu sezonu serije Emily u Parizu, početkom kolovoza, Collins i njezina kolegica Ashley Park gostovale su u Netflixovoj kulinarskoj emisiji Davida Changa Dinner Time Live. Za tu priliku, glumica je odabrala jednostavnu, šik kombinaciju koja uključuje heklani kardigan s kratkim rukavima iz Celine kolekcije, Cartierov nakit i tamne traperice.

Kardigan, Celine, 1550 eura
Love naušnice (2340 eura), Love prsten (5550 eura), Cartier
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.