"Mali, ali učinkovit": Mnogi kažu da ovaj ručni usisivač morate imati u svom domu

Foto: Shutterstock/sve.hr/amazon.com/mi.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SUVREMENI način života donosi mnogo izazova, a jedan od njih je održavanje čistoće u domu. Bez obzira na to jeste li užurban roditelj, student s previše obveza ili samo osoba koja cijeni praktičnost, važno je imati alate koji vam olakšavaju svakodnevne zadatke. U tom smislu, ručni usisivači postaju neizostavan dio modernog kućanstva, a jedan od njih, koji sve više privlači pozornost, jest ovaj mini ručni usisavač Xiaomi Mi Vacuum Cleaner za koji mnogi kažu da će pružiti nevjerojatnu lakoću usisavanja. 

S obzirom na izuzetno kompaktnu veličinu i nevjerojatno malu težinu od samo 0.5 kg, ovaj ručni usisavač lako se prenosi i možete ga smjestiti gotovo bilo gdje. Unatoč svojoj maloj veličini, Mi Vacuum Cleaner Mini iznenađuje s impresivnom usisnom snagom od 30 AW, što ga čini sposobnim za temeljito čišćenje i najužih i najmanjih prostora, do kojih je teško doprijeti većim usisavačima.

Brzina usisavanja ovog uređaja iznosi otprilike 8800 okretaja u minuti, a dostupne su dvije razine usisne snage: standardna i maksimalna. Zahvaljujući bateriji kapaciteta 2000 mAh, ovaj ručni usisavač omogućuje neprekidno usisavanje do 30 minuta u standardnom načinu rada. Unutar spremnika za prašinu od 100 ml, koji se otvara pritiskom na gumb, nalazi se HEPA filter koji učinkovito čisti 99.97% sitne prašine, čineći vaš dom čišćim i zdravijim.

Recenzije kupaca

"Koristim ga na dnevnoj bazi. Pokupi mrvice i dlaku mog kućnog ljubimca s kauča. Preporučujem!", "Jako mi se sviđa! Moderan dizajn, dva intenziteta motora, jednostavan i lagan za rukovanje i čišćenje, a još i prekrasan", "Mali je, vrlo praktičan i ima vrlo dobar usisni kapacitet. Savršeno za korištenje u teško dostupnim područjima", "Dobar proizvod: mali, praktičan... radi posao", samo su neke od pozitivnih recenzija na Amazonu.

Cijena proizvoda je 49 € (369.20 kn), a možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više