McDonald's u Austriji lansira kolekciju lakova za nokte. Ljudi pišu: "Želim sve"

Foto: mcdonalds.at

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MCDONALD'S u Austriji od 29. kolovoza 2023. lansira pet ograničenih lakova za nokte u bojama najpopularnijih McDonald's umaka u sklopu kolekcije MyTaste - MyManicure. Ovi lakovi za nokte bit će dostupni u svim McDonald'sovim restoranima u Austriji za registrirane korisnike MyMcDonald's bonus programa u aplikaciji, a do isteka zaliha, stoji na službenoj stranici.

Prvi pop-up salon za nokte

No to nije sve. Povodom lansiranja McDonald's otvara i pop-up salon za manikure inspirirane Mekićem. Ovo je ujedno i prvi McDonald'sov pop-up salon za nokte, a isti će biti postavljen u Beču, i to od 29. do 31. kolovoza. 

Nijanse su inspirirane umacima

Ova linija za nokte sadrži lakove inspirirane McDonald'sovim umacima dostupnim na austrijskom tržištu pa se u sklopu ove ograničene linije mogu naći sljedeće nijanse: ružičasto-breskvasta, bijela, jarko crvena, smeđa i narančasta sa srebrnim i zlatnim česticama. 

Kolekcija je privukla pažnju na društvenim mrežama. "Želim ih sve", "Genijalno", "Kako kul", "Želim koktel nijansu", "Trebali su ih nazvati McManicure", "I'm loving it", "Trebaju mi svi", "Jako ih želim", neki su od komentara na TikToku, Redditu i Instagramu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.