Tiktokericu razljutile neudobne marte pa je posegnula za čekićem. Pogledajte video

Screenshot: TIkTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVATKO tko je nosio Dr. Marten's čizme, popularno zvane marte, zna koliko ih je teško i bolno razgaziti. Debele čarape, vata, pa čak niti balzam koji sam brend nudi kao pomoć ponekad nisu dovoljno dobri. Ipak, i dalje ih volimo jer jednom kad se razgaze postaju najpouzdanija cipela.

Čekićem po cipeli

Tiktokerici Han dozlogrdilo je mučenje s različitim preparatima, čarapama i čekanjem te se dosjetila kreativnog načina koji bi joj trebao pomoći omekšati marte. Stražnji dio svojih marti izlupala je čekićem. Na kraju videa je pokazala kako je cipela doista omekšala.

@hanelizabetx no because they literally shred my feet its wild. #docmartens #drmartens #breakingdocs #docs #alt #alternative ♬ original sound - Han

I u komentarima su se mnogi požalili kako su marte često bolne dok se ne razgaze: "Sve razumijem, curo, ja svoje platformice imam od 2020. i još uvijek ih nisam razgazila", "Svoj sam prvi par tri tjedna nosila po 16 sati dnevno. Bilo je krvavo, ali sad su mi to najbolje cipele."

Neki od trikova koje su gledatelji preporučili uključuju i zagrijavanje kože sušilom za kosu, a mnogi su preporučili i usluge postolara koji ih za malo novaca mogu rastegnuti i prilagoditi svačijoj nozi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.