Mnogi kažu da je ovo jedan od najboljih drogerijskih korektora. Košta 10 eura

Foto: Shutterstock/makeup.hr/nyxcosmetics.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DRUŠTVENE mreže opsjednute su ovim korektorom za koji mnogi komentiraju da je najbolji koji su ikada probali.

Besprijekorno prekrivanje, hidracija i postojanost neki su od pojmova koji opisuju ovaj pristupačni korektor. Riječ je o NYX Professional Makeup Bare With Me Serum korektoru.

Brojne djevojke objavile su TikTok videe na kojima ne skrivaju oduševljenje. 

@_rakhstarbeauty @nyxcosmetics #beauty #makeup #barewithme #barewithmeconcealer ♬ original sound - R A K H S T A R

Ova tiktokerica kaže da je korektor vrlo hidratantan, ali nije mastan. "Sviđa mi se što ne izgleda gusto i kremasto kao mnogi hidratantni korektori s punim prekrivanjem", rekla je nakon što je dovršila svoj make-up. "Izgleda jako prirodno, ne treba vam puno, jako se lako blenda i mislim da jako lijepo izgleda." 

Ovaj korektor nije novi proizvod, već je neko vrijeme na beauty sceni, ali je još uvijek make-up proizvod o kojem mnogi ne prestaju pričati. "Ovo je moj najdraži korektor, vrijedan je kupnje", "Ovo je najbolji drogerijski korektor koji je i cjenovno pristupačan", samo su neki od komentara.

Sadrži sastojke koje možete pronaći u serumu za njegu kože, hidratantni glicerin, antioksidans zeleni čaj i vitamin E. Ipak, nipošto nije gust ili težak.

Korektor dolazi u 17 nijansi, a cijena mu je 10.34 € (77.91 kn). Možete ga vidjeti ovdje.