Muka vam je od nakupljanja vode oko umivaonika i sudopera? Našli smo rješenje

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO vam je dosta kapljica vode ili lokvica oko sudopera ili umivaonika, na primjer kada perete suđe ili odlažete električnu četkicu natrag na mjesto, postoji praktično rješenje. I ne, ne radi se o upotrebi krpe i brisanju svaki put kada voda napravi "nered".

Radi se o podlošcima izrađenima od dijatomejske zemlje. Već smo pisali o tome, odnosno o kupaonskim tepisima koji brzo upijaju vodu i posljedično se brzo suše, a izrađeni su upravo od spomenutog materijala.

Za razliku od kupaonskih tepiha, ovi podlošci su manjih dimenzija i lako ih je smjestiti uz sudoper ili umivaonik. Osim toga, ovi podlošci imaju diskretan dizajn i lako se uklapaju u većinu interijera.

700 tisuća pregleda

Jedna tiktokerica ih je opisala kao svoj najdraži ulov s Amazona i rekla da zahvaljujući njima više nema lokvi vode koje se nakupljaju oko sudopera ili na umivaoniku u kupaonici. U videu je također pokazala koliko brzo se takav podmetač osuši nakon što dođe u dodir s vodom.

@reefrainaria Amazon home favorite #amazonkitchen #amazonkitchenfinds #amazonmusthaves #amazonhome #amazonfinds #kitchengadgets ♬ original sound - Jessica | amazon finds

Njezin video pregledan je preko 700 tisuća puta i prikupio je brojne komentare. "Definitivno naručujem sivi, hvala ti na dijeljenju!", "Kupujem ovo odmah", "Ovo je jako korisno", neki su od pozitivnih komentara. Drugi su pak istaknuli da bi se bijeli mogao brzo zaprljati. 

Ove podmetače, različitih dimenzija i boja, pronašli smo na njemačkom Amazonu i Temuu, izdvojili smo ih niže.

Upijajući podmetači od dijatomita, Amazon, 2 kom., 21.19 eura
Upijajući podmetači od dijatomita, Temu, 2 kom., cijena na sniženju je 16.19 eura
Podmetač od dijatomejske zemlje, Temu, cijena na sniženju je 3.98 eura

Pročitajte više