Na tri sata od Zagreba nalaze se Japodski otoci. Destinacija je čarobna

Foto: booking.com/Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SUSJEDNOJ Bosni i Hercegovini, u mjestu Račić, smjestila se jedinstvena prirodna atrakcija Japodski otoci. Radi se o kulturno-arheološkom području okruženom zelenilom i rijekom Unom. No specifičnost ovog područja je pogled iz zraka. Naime, kada se gleda s visine, ovo područje ima srcolik izgled.

Idealna destinacija za ljubitelje netaknute prirode

Ovo je jedna od popularnijih turističkih destinacija susjedne zemlje, a idealna je za ljubitelje netaknute prirode. U sklopu Japodskih otoka nalazi se turističko naselje koje ima restoran, vrt, terasu i bar, a nama su se jako svidjeli drveni bungalovi i prozirna kupola u kojima se može prenoćiti.

Osim uživanja u ljepoti prirode ovog kraja, gosti ovdje mogu igrati stolni tenis, pješačiti, okušati se u raftingu na Uni ili voziti bicikl. Osim raftinga na Uni, vrijedi i obići nacionalni park koji krije brojne ljepote prirode. U blizini Japodskih otoka nalazi se i srednjovjekovni grad Sokolac s kojeg se pruža panoramski pogled na grad Bihać.

Što se tiče smještaja u ovom turističkom naselju, osim u bungalovima, može se prenoćiti i u klasičnim sobama.

U kolovozu je cijena noćenja u drvenom bungalovu uz obalu 73 eura (550.02 kn), a bungalov ima 16 kvadrata, klimu, dva kreveta za jednu osobu, televizor i terasu. Smještaj u bungalovu Deluxe, odnosno prozirnoj kupoli, u kolovozu je 129 eura (971.95 kn). Ona ima 35 kvadrata, klimu, televizor, kupaonicu, veliki bračni krevet i terasu. Više o ovom smještaju možete vidjeti ovdje