"Najbolja kupovina na slijepo": Svi pričaju o ovom Jo Malone božićnom mirisu

Foto: jomalone.eu/lookfantastic.com/fabuspot.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BOŽIĆ se veže uz puno toga - ukrašene ulice, prigodne pjesme, gledanje filmova, ukusnu hranu pa i mirise. Postoje ti neki mirisi koje mnogi povezuju uz božićno vrijeme, za neke je to miris borova, za druge miris netom ispečenih kolača. Marka Jo Malone je svojom božićnom kolekcijom odlučila Božić, između ostaloga, povezati s mirisom medenjaka. 

Miris o kojem svi pričaju iz nove Jo Malone božićne kolekcije je Ginger Biscuit Cologne koji dolazi u bočicama od 30 ml i 100 ml. "Pođite s nama u Zemlju medenjaka. Začinjenu đumbirom, muškatnim oraščićem i cimetom koji se topi u karameli. Puter-mrvice s prženim lješnjacima. Zagrijan mahunom tonke i vanilijom. Neodoljiv", opisuje ovaj miris Jo Malone. 

Jo Malone London Ginger Biscuit Cologne, od 82.99 eura (625.29 kn)

"Netom ispečeni kolačić od đumbira"

"Tako lijep miris medenjaka. Ovo je sve što nosim otkad sam ga kupila. Sladak je i začinjen, ali nije težak. Najbolja kupovina na slijepo", recenzija je jedne osobe na Fragrantici. 

Jedna tiktokerica mu je posvetila video, uz isto novi Orange Bitters (o njemu više niže). Oba je pohvalila, a za Ginger Biscuit je rekla: "Volim ga. Bit će savršen za hladno vrijeme." Kaže da ih i voli upariti te nositi zajedno.  

@chelc.beauty *New* Jo Malone Holiday Scents Ginger Biscut 🍪 and Orange Bitters 🍊🌲 Are they any good? #jomalone #jomalonelondon #fragrancetiktok #perfumetiktok #newperfume #beauty #fragrance #perfume #perfumereview #gingerbiscuit #orangebitters ♬ The Christmas Song (Merry Christmas To You) - Nat King Cole Trio

Druga osoba na TikToku je rekla da joj je bilo teško naći ovaj miris na stanju pa je morala obići nekoliko trgovina. "Ovo je netom ispečeni kolačić od đumbira s glazurom od vanilije i lješnjaka. Tako je ukusan i sada ga imam", rekla je. 

@musingsofacurvylady Let me know if you want to see how i layer it — #cologne #jomalone #gingerbiscuit #nordstrombeauty #sephorasale ♬ original sound - musingsofacurvylady

Vratili su se i drugi omiljeni blagdanski mirisi

Osim njega, marka je vratila i neke od omiljenih blagdanskih mirisa kuće, uključujući Orange Bitters, Green Almond & Redcurrant i Pine & Eucalyptus.

Orange Bitters inspiriran je slatkim zimskim koktelom. "Dva sastojka citrusnog svjetla, sočne slatke naranče i nalet svježe mandarine. Oštar dašak gorke naranče koji otkriva raskošnu suhu šljivu i senzualnu bazu bogate sandalovine i jantara", opisuje ga marka. Dolazi isto u bočicama od 30 ml i 100 ml.

Jo Malone London Orange Bitters Cologne, od 67.45 eura (508.21 kn)

Green Almond & Redcurrant u sebi sadrži sočnost crvenog ribiza i dašak citura, učahurene u zelenom bademu, cedrovini i tonki. Dolazi u bočici od 50 ml.

Jo Malone London Green Almond & Redcurrant Cologne, 50 ml, 99.95 eura (753.07 kn)

Mirisne svijeće i difuzori

Neki od gorespomenutih mirisa dolaze i u obliku svijeća, izdvojili smo Ginger Biscuit i Orange Bitters. Obje imaju vrijeme gorenja od cca 45 sati, dolaze s poklopcem, a težina punjenja im je 200 g. 

Jo Malone London Ginger Biscuit svijeća, 68.45 eura (515.74 kn)
Jo Malone London Orange Bitters svijeća, 68.45 eura (515.74 kn)

Pine & Eucalyptus dolazi u obliku svijeće ili difuzora. Radi se o mirisu aromatične borovine i oživljavajućeg eukaliptusa. Uz difuzor dolazi deset trstika od ratana za neprekidno oslobađanje mirisa. 

Jo Malone London Pine & Eucalyptus difuzor, 90.95 eura (685.27 kn)

Marka je lansirala i adventski kalendar

Jo Malone je osim pojedinačnih mirisa, difuzora i svijeća lansirala i razne blagdanske setove, ali i adventski kalendar. Još u rujnu je marka najavila da vraća željeno iščekivani adventski kalendar, isto inspiriran medenjacima.

Iza 25 vratašca skrivaju se razni fini mirisi. U njemu se tako mogu naći kolonjske vode, putne svijeće i luksuzni proizvodi za kupanje i tijelo. On je gotovo posvuda rasprodan unatoč visokoj cijeni. Ipak, našli smo ga na stanju na Lookfantastic stranici. 

Jo Malone London adventski kalendar, 406.45 eura (3062.39 kn)

Kompletnu blagdansku ponudu marke možete vidjeti ovdje.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.