"Najbolja stvar koju sam kupila": Svijećnjak iz Pepca hit je na TikToku

Foto: Index/Screenshot TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVIJET TikToka donosi brojne trendove i iznenađenja, a jedno od najnovijih otkrića među korisnicima ove popularne društvene platforme je božićni svijećnjak koji možete kupiti za samo četiri eura (30.14 kn) u Pepcu. 

Jedna korisnica TikToka podijelila je video ovog svijećnjaka u kojem kaže da je to "najbolja stvar koju je kupila za 4 eura" i izazvala pravu lavinu pozitivnih komentara.

@darja_tsvetkova Run fast to Pepco because they will be sold out soon🙊🕯️🤍😍. #bestpurchase #pepco #christiantiktok #christmasdecor ♬ last christmas - ‍

Pepco ih je imao u prodaji i ranije jer su mnogi pisali u komentarima da su ih već nabavili prošle godine.

@h.adrii POV: megtalálod életed legcukibb karácsonyi dekorját. Köszi az infót @vikihalmosii #karacsonyidekor #pepcohaul #pepcochristmas #karacsony #pepcomagyarorszag #pepcohungary #pepcohu #chritsmas #nekedbelegyen #nekedbeakaromlatni ♬ All I Want for Christmas Is You - Mariah Carey

Ostali korisnici su također podijelili videozapise u kojima pozivaju druge da "trče u Pepco trgovinu" kako bi nabavili ove svijećnjake. Iako je možda prerano razmišljati o postavljanju božićnih ukrasa, oni koji žele ovaj dekorativni element trebali bi ga što prije nabaviti. S obzirom na viralni uspjeh na TikToku, vjerujemo da će se brzo rasprodati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.