Google je već ostao bez 512 GB Pixel Folda u SAD-u

Foto: google.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GOOGLE Pixel Fold sada je spreman za prednarudžbu, ali čini se da vrhunskog modela s 512 GB pohrane službeno nema na zalihama u SAD-u. 

Model od 512 GB dostupan je samo u Obsidian crnoj boji i unatoč cijeni od 1919 dolara (1899 eura), čini se da je to model koji izaziva najviše interesa kod kupaca.

Googleova službena trgovina još uvijek ima Pixel Fold od 256 GB na zalihama u Obsidian i Porcelain boji. Pixel Fold od 512 GB još uvijek je dostupan za prednarudžbu u Ujedinjenom Kraljevstvu, Njemačkoj i Japanu. Telefon će biti pušten u prodaju 27. lipnja.

Podsjetimo, prvi sklopivi telefon tvrtke Google Pixel Fold pokreće Tensor G2 čip, isti procesor koji pokreće Pixel 7 seriju i ima impresivan sustav trostruke stražnje kamere.